LOG Gartner er totalleverandør til norske gartnerier

LOG har over 90 års erfaring fra norsk gartneri- og hagebruksnæring og det er vi stolte av. LOG Gartner utgjør hovedvirksomheten i LOG. Uavhengig om du er profesjonell storskala-produsent, eller produserer i mindre målestokk for hjemmesalg/gårdsbutikk eller tilsvarende. Vi har innovative kvalitetsprodukter som passer din produksjon.

Vi er rådgivere i første omgang for å hjelpe deg å til å øke og videreutvikleproduksjonen din. I disse tider hvor teknologi og miljøaspektet står høyt prioritert, tilbyr vi veiledning og hjelp for å bistå deg.

LOG Gartner betjener tre segmenter:

Grønnsaksprodusenter, både veksthus- og frilandsproduksjon

Vårt formål siden 1937 med å skaffe gartnere rimelige og hensiktsmessige driftsmidler er per dags dato fortsatt av den største betydning for LOG. Det er viktig for oss å leverere kvalitetsvarer, som fungerer til norsk drift. Vi følger derfor tett med på nyutvikling i bransjen for å kunne tilby våre kunder den nyeste teknologien og metoder for bedre avling og produksjon.

Blomsterprodusenter

Vi startet med å betjene blomsterprodusentene fra 1940, da vi faktisk selv hadde produksjon av blomsterpotter i leire.

Vi er i dag en av de største leverandører av potter og emballasje til blomstersegmentet. Og med det store utvalget av sorter frø, stiklinger, ungplanter, jord og gjødsel har vi blitt en totalleverandør til blomsterprodusenter. Hvert år tester vi forskjellige blomstersorter for å finne de nyeste trender til det norske markedet, som gjør oss enestående i arbeidet vårt.

Frukt & Bær-produsenter

Her ligger røttene fra LOG, da det aller første salgsproduktet til LOG 1929 var «fruktkasse nr. 1», ei trekasse for epler og pærer. Pr dags dato selger vi alt fra frø, ungplanter og utstyr til produksjon og videresalg av frukt og bær. Vi er en av de største i emballasje og produserer fruktemballasje for de store organisasjonene i Norge. Ved siden av det har vi stort sortiment for små produsenter til rimelige priser.

Overalt har vi et bredt utvalg i diverse gartnerartikler. Vi står for positiv utvikling i bransje og hjelper gjerne alle med å nå sine mål.

Vi leverer kvalitetsvarer i flere produktgrupper blant annet; Ungplanter og blomsterfrø, grønnsaksfrø, potter og brett, emballasje, jord, torv og andre dyrkingsmedier, kjemisk og biologisk plantevern, duk- og dekkemateriell både til veksthus og friland m.m.

Det er bare ta kontakt med oss hvis du mangler noe eller ønsker en befaring fra en av våre kollegaer.