LOG lanserer miljøvennlige potter

LOG lanserer komplett sortiment av potter og blomsteremballasje i bærekraftige materialer

I samarbeid med våre leverandører på potter, emballasje og andre plastprodukter jobber vi i LOG kontinuerlig med å finne bærekraftige løsninger. Nå kan vi tilby et komplett sortiment av potter – både vakumformede «lettpotter» og sprøytestøpte potter – i materiale som både er 100% laget av resirkulerte råvarer, og som også kan sorteres i sorteringsanlegg med IR-teknologi. Videre kan vi også tilby et sortiment av potter og brett i papirmateriale «Eco-Expert»

Norge ligger i forkant av utviklingen for å sikre en sirkulær og bærekraftig økonomi knyttet til emballasje og plastprodukter generelt - og LOG ønsker å være en viktig bidragsyter i dette

Fra Modiform tilbys nå vakumformede lettpotter i serien «Battleship Grey», samt potter i formstøpt papp i serien «EcoExpert». Fra TechnoPlant tilbys nå sprøytestøpte potter i serien «Window Grey». Fra AeroPlas tilbys nå planteskolepotter i resirkulert grå. Fremover vil alle standard-modeller og størrelser være tilgjengelig i disse utførelse. 100% resirkulert og gjenvinnbart materiale. Last ned og les vårt infoskriv vedr nye miljøkrav på potter. Her kan du laste ned sertifikater: Sertifikater Modiform. Sertifikater Technoplant. Kontakt din selger for å se på løsninger for å gjøre dine potter mer bærekraftige.