LOG har stor kontaktflate både i Norge og i resten av Europa. Vi samarbeider tett med ledende leverandører av driftsmidler, frø, plantevern og tekniske produkter. Sammen med disse søker vi kontinuerlig å utvikle vårt produktspekter. Vårt mål er å tilby våre kunder det beste på markedet.

Vi bestreber oss på å finne de produkter du som kunde ønsker og søker stadig nye samarbeidspartnere.

 

G3

LOG samarbeider tett med G3 Ungplanter, Norges største grossist innen produksjon og omsetning av ungplanter i Norge. Vi leverer et sortiment som er prøvd ut i Norge og tilpasset våre spesielle klimatiske forhold. G3 har prøvefelt spredt over hele landet, samt et tett samarbeid med produsenter og salgskanaler.

 Til G3 Ungplanter

 

Service og reparasjoner på maskiner

Skogsredskaper AS er en forretning på Alnabru i Oslo, som selger skog og hageprodukter. Skogsredskaper har eget serviceverksted og har gått imn i et samarbeid med LOG om service på og salg av Infraweeder ugressmaskiner, samt salg av Felco-produkter.

Til Skogsredskaper AS

 

Forsøksringer

Vi har god dialog med forsøksringer rundt om i landet.  Forsøksringene gjør en flott innsats for å gi dyrkerne et godt grunnlag for å foreta det beste sortsvalget, og vi verdsetter dette samarbeidet høyt.

Landsdekkende:

Norsk Landbruksrådgivning

NLR Veksthus

 

Her følger linker til et utvalg forsøksringer:

NLR Viken

NLR Sør-Trøndelag

NLR Nord-Trøndelag

NLR SørØst

NLR Oppland

Hedemark Landbruksrådgivning

NLR Rogaland