Terrateck og Jang utstyr til småskalaproduksjon

Så-, plante-, luke- og høsteredskap fra Terrateck og Jang. Velegnet for småskalaproduksjon og til forsøksfelt og tilsvarende.

LOG har agentur på så-, plante-, luke- og høsteredskap fra Terrateck og Jang. Dette er utstyr av høy kvalitet som gjør arbeidet effektivt. Velegnet for småskalaproduksjon og til forsøksfelt og tilsvarende.

LOG fører nå så-, plante-, luke- og høsteredskap fra Terrateck og Jang. Dette er utstyr av høy kvalitet som gjør arbeidet effektivt. Velegnet for småskalaproduksjon og til forsøksfelt og tilsvarende. Kontakt Gunnar Wærsted (gunnar@log.no eller tlf. +47 91 60 40 01) for å diskutere en løsning for ditt behov.


Jang JP-1 såmaskin er en enkel en-rads såmaskin som kan brukes både til «vanlige» presisjonsfrø og piller. Utskiftbare såhjul som tillater ulik såavstand. Jang JP-1 Se produktet i bruk:


Terrateck PL3 er en enrads løksetter for planting av setteløk for kepaløk, hvitløk etc. Fungerer også på mindre typer blomsterløk. Terrateck PL3 Se produktet i bruk:


Terrateck Planter er et plantesystem som lar en enkelt person plante hundrevis av planter på minutter. Systemet er basert på at det såes i spesielle brett der plantene er festet i remser av nedbrytbart papir. Fungerer til et bredt utvalg planter i mange størrelser. Planteavstand kan reguleres. Oppstartssett fra kr 20 000,- Se produktet i bruk:


Fra Terrateck og Quick-cut fører vi en rekke høstemaskiner for babyleaf for småskala-produksjon. Fra enkle, håndholdte til automatiserte høstemaskiner for babyleaf som spinat, ruccola og annen babyleaf. Quick-cut green harvester er en håndholdt høstemaskin som drives av en normal oppladbar drill. Se produktet i bruk:


Bla i Terrateck-katalogen her