LOG Hagepartner

LOG har i mange år tilbudt et mindre sortiment til hagesentre og andre forhandlere med handelsvarer tilknyttet hage og uterom. I 2016 startet en større satsing og LOG etablerte avdeling Hagepartner for å betjene det norske markedet.

LOG Hagepartner tilbyr kvalitetsprodukter som egner seg til norske værforhold gjennom en årlig katalog og nettbutikken. Våre selgere reiser over hele landet for å gi gode råd og veiledning til våre nye og faste kunder.

Vårt sortiment til hage og uterom inkluderer utepotter i plast og keramikk, jord og dyrkingsmedia, redskap, vanningsutstyr, såvarer, plantevern, og produkter for å kunne dyrke selv. Alle våre produkter innen LOG Hagepartner sitt sortiment er ment for videresalg og leveres derfor i spennende og smakfulle emballasjer. Vi leverer i tillegg en rekke smarte butikkinnredningsløsninger tilpasset markedet.

Vi som grossist vil være en god samarbeidspartner slik at vi lykkes sammen.

LOG hagepartner sitt klare mål er at vi er en foretrukken leverandør av varer til hage og uterom. Vi jobber konstant med å utvikle sortimentet med fokus på trender, høy kvalitet og med respekt for norske værforhold.

Vi som grossist gjør vårt ytterste for å gi deg som kunde den beste service og vil være en god samarbeidspartner slik at vi lykkes sammen. Du finner våre produkter i blomsterbutikker, hagesenter og diverse andre utsalgssteder.

Trenger du mer informasjon eller ønsker du kontakt med en av våre selgere, kan du nå oss her.