LOG Utemiljø

Denne avdelingen ble kalt «LOG park og anlegg» før 2015, vi har hatt et fast sortiment for anlegg av park og grøntområder siden 2012.

I 2015 startet en utvidet satsing av LOG i «park og anlegg» og avdelingen fikk samtidig navnet «LOG Utemiljø». Vi har samarbeidet i mange år med flere forskjellige instanser som kommuner, gravplasser, anleggsgartnere, landskapsarkitekter, borettslag/sameier og diverse aktører innen eiendomsdrift.

Vårt team i LOG Utemiljø kan bistå og rådgi rundt gode og effektive løsninger for store og små prosjekter

Vi hjelper de med å finne grønne løsninger for utplanting i plantekasser og opphøyde bed. Vi leverer skreddersydde planteklare løsninger. Alt fra jord, vanningstanker, skreddersydde kantsystemer og plantekasser. Vi leverer solcelledrevet ledbelysning, overvannsløsninger, selvvanningsløsninger, estetiske trafikksperringer, grus- og gressarmeringer, bredt sortiment utstyr og et stort utvalg i parkmøbler fra flere store europeiske forhandlere. Moderne tider har fått overhånd over designet, teknologien og muligheter. LOG utemiljø følger derfor med på trender og nyhetene for deg.

De siste årene har LOG etablert produkter under eget merkenavn som er kvalitetsprodukter med innovative, kvalitative karakteristiske trekk. Med disse produktene ønsker LOG å sette en ny standard på grønne løsninger. LOG ønsket å produsere produktene som er skreddersydd mot kundens behov og foruten er solide til nordiske forhold.

LOG startet i 2014 med de egenutviklede produktene «LOG selvanningstank» og «LOG planteurne». Etter stor suksess av disse produktene har dette blitt til LOG Urban-serien som siden er blitt utvidet med LOG sykkelstativ, LOG grillkonsept og LOG avfallbeholdere, hvor du kan velge mellom forskjellige materialer og fritt fargevalg. De siste årene har vi også tilbudt skreddersydde løsninger for plantekasser og kantsystemer til opphøyde bed. Dette kan lages helt etter ønske fra kunden.

LOG Utemiljø er en avdeling som gjerne kommer på befaring og gir deg råd og løsninger for din utplanting, om dette måtte være taket av et bygg eller et grønt område. Ta gjerne kontakt med utemiljo@log.no.


Samarbeidsavtale på utemiljøprodukter: OBOS og LOG

LOG har samarbeidsavtale med OBOS og boligselskaper tilknyttet OBOS.
Målet er et OBOS og LOG Utemiljø sammen skal skape attraktive uteområder. Les mer om vårt samarbeide med OBOS her

Kontakt utemiljø-teamet:

Øst/Sør/Sør-Vest/Innlandet/Nord-Vest, Midt- og Nord-Norge
Arild Sørlie
E-post: arild@log.no
Telefon: 91 88 31 35

Teamleder
Jeanette Hoelsæther
E-post: Jeanette@log.no
Telefon: 90 51 88 97